Virtuaalinen ratsastuskoulu
A SIM-game Riding School

Tervetuloa!

Edessäsi on Golden Horse, elokuussa 2002 perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu. Voimme jo hyvällä omallatunnolla sanoa toimivamme kokemuksella, sillä Golden Horse on virtuaalimaailman vanhin toiminnassa oleva ratsastuskoulu.

Ratsastuskouluna toimiminen on ollut alusta asti mukana. Otamme ilomielin vastaan uusia tuntilaisia tai hoitajiksi haluavia. Golden Horsessa kaikenlainen ratsastusopetus järjestyy, josta kertovat viikoittaiset tunnit eri tasoisille ryhmille. Tallin periaatteena toimiikin tahto luoda ihmisille mahdollisuus tutustua hevoseen ja oppia ratsastamaan myös virtuaalimaailmassa.

Tallin voi käsittää eräänlaisena virtuaalipelinä. Olemme yhdessä hoitajien kera pyrkineet luomaan kiinnostavan hoitoympäristön höystettynä erilaisilla aktiviteeteillä ja mahdollisuuksilla. Toivon että viihdyt ja käyt toistekin tallilla. Muistathan, että kirjoittaessasi vieraskirjaan varmistat minulle mukavan muiston käynnistäsi ja mahdollisuuden kehittää tallin toimintaa.

Aino - virtuaali@tassutusta.net


Uusimmat päivitykset

7.1
Oho, joulukuu menikin ihan päivittämättä. Blogia lukeneet tietävätkin, että töihin paluu vei sen verran energiaa, että koneella istuskelu on jäänyt hyvin vähäiseksi. Tämän vuoksi tuntikautta ei olla vielä aloitettu. Tarkoitus olisi startata alkeiskurssi helmikuussa, mikäli vain intoa riittää tähän nykyiseen tapaan.

Hevoset ikääntyvät tammikuusta eteenpäin 1kk = 4kk järjestelmällä, eli hieman ripeämmin kuin tähän asti. Päivittelin loppuvuonna jo nuorien kasvattitallilaisten iät vastamaan tuota uutta systeemiä, niin saadaan pikkuiset aikaisemmin kohti päätallia. Toki myös eläkeläiset ikääntyvät nopeammin, mutta laskin, että hevoset viettävät Golden Horsessa kuitenkin melkein 7 IRL-vuotta, eli ehkä tässä ei ole hätää :)

Kovasti tekisi mieli uudistaa sivuston ulkoasu ja hieman rakennettakin. Näillä näkymin hoitajatoiminta ei tule ihan heti palaamaan takaisin, joten sen voisi syrjäyttää sivuilta toistaiseksi. Katsotaan mitä keksin!

21.11
Alkeiskurssin ja jatkokurssin tuntipaketit ovat valmiit! Tämä takaa sen, että keväällä voidaan järjestää edes jotain tunteja. Tavoitteena on saada myös joko Alkeisesteet tai He C1 valmiiksi ennen tammikuuta/tammikuun aikana. Näiden tuntien suorittamiseen menee kuitenkin tovi (väh. 7 viikkoa + jatkokurssi toiset 7 viikkoa), joten se antaa minulle vähän lisäaikaa :)

Huomenna päätalliin muuttaa sh-tamma Jossu. Tuntuu niin hassulta, että sekä Jossu ja Aada ovat jo tunti-ikäisiä. Mutta saadaanpa ainakin uusia ratsuja vahvuuteen.

16.11
Olen taas unohtanut päivittää etusivulle uusia tietoja, kun kirjoittelen kaiken innolla blogin puolelle. No mutta lyhykäisyydessään: ensi vuoden varsat ovat suunnittelun alla ja samalla muutamia muutoksia kasvatustoimintaankin. Eläkeläisistä olen tehnyt listauksen ja kyllä taas muutama ihan tuntihevonen siirtyy vanhuslaitumelle - mihin aika katoaakaan :) !

Tammikuusta eteenpäin hevoset ikääntyvät yhdessä kuukaudessa neljä kuukautta, tämän hetkisen kolmen sijaan. Vähän nopeutetaan, mutta eipä tuo paljoa tunnu meidän arjessa. Kokeillaan vähän miten tällainen systeemi toimisi.

Pitkäikäinen eestinhevosruuna Olli siirtyi ajasta ikuisuuteen ja kasvattitalliin muutti Veikon ensimmäinen varsa Valle.

18.10
Olisipa jo kevätkausi! Olen suunnitellut ahkerasti tuntikautta, pohtinut eri vaihtoehtoja ja ehkäpä kohta voi alkaa jo toteuttamaan suunnitelmia. Vielä on tuntimuoto hieman hukassa, jonka vuoksi on varmaan syytä kysellä mielipiteitä foorumeilta. Asiakaslähtöisestihän tuntitoimintaa pyöritetään.

Hevosten kisakausi on edennyt mahtavasti, sijoituksia on tullut hienosti ja siksi marraskuussa pari tallin ponitammaa pääsevät kokeilemaan onneaan koululaatikseen. Joulukuulle on jo jonossa seuraavat sankarit, pidetään siis peukkuja.

Olen kirjoittanut viime aikoina luonteita ja sukuselvityksiä niille hevosille, joilta sellainen puuttuu (lähinnä uudet ja varsat). Tänään omat sivunsa sai viimein myös heinäkuussa syntynyt Kullan Mõistus, Taikan viimeinen varsa. Misti on myynnissä, joten tutustu ihmeessä tammaan tarkemmin ja osta itsellesi ihana kouluponi :)Ajankohtaista
TJ: pv-o. Ekku
TJ: shet-o. Veikko

Tallilla ei tällä hetkellä järjestetä aktiivista toimintaa. Valmistaudumme kevätkauteen 2014.
SuperCnt-kävijälaskuri
Laskuri lisätty 10.1.2003

© Aino 2002-2014. Sivuilla esiintyvän materiaalin kopiointi kielletty.
Golden Horse on virtuaalitalli, joten mitään ei tapahtu oikeasti.

virtuaali@tassutusta.net
Vieraskirja