Virtuaalinen ratsastuskoulu
A SIM-game Riding School
Virtuaalihevonen / A SIM-game Horse

GH's Truls

YLA2 - 124p: 34 + 40 + 15 + 35 (03/13)

Perustiedot

Kutsumanimi: Rolle
Rotu: Norjanvuonohevonen
Sukupuoli: ruuna (1.8.2013)
Säkäkorkeus: 146cm
Väri: hallakko (Ee/Aa/DD)

Syntymäaika: 12.2.2009
Ikä: 14 vuotta, 3 kuukautta (11/13)
Ikääntyminen: 1kk = 3kk

Rekisterinro: VH11-053-0035
Kasvattaja: RK Golden Horse
Omistaja: RK Golden Horse

Koulutustaso
KO: He A   //   32 sijoitusta
RE: 70cm   //   1 sijoitus
AJO: vaativa   //   37 sijoitusta

Muistilistat

Hoitajalle

Rollen hoitokirja

Tarhataan joka päivä klo 8.00 - 11.00 1. tarhaan Jossun kanssa.
Ulkoilee kesäisin laitumella nro 3 (ponilaidun).
Loimi tarhaan kun mittarissa on vähintään -10°C.

Rolle osaa sooloilla vaikka miten, varsinkin talutusretkillä ja laitumella. Kekseliäisyydellä pääset tilanteen tasalle ja voit estää ruunan turhautumisen ja mahdolliset karkureissut.

Ratsastajalle

- Estetunneille melko sopiva
- Maastotunneille melko sopiva

Ratsastettavuus: Helppo
Rolle on innokas oppimaan uutta. Yhteistyökykyinen ja nöyrä poni astelee areenalle ylpeänä ja antaa kaikkensa. Äärimmäisen kiva kouluratsu, mutta sitäkin parempi valjakkoajossa. Jos ajaminen on sinulle uusi asia, Rolle on hyvä opettaja!

Luonne

Hoitohevonen

Emänsä Urdin tavoin Rolle on vähän epäilevä päähän koskemisen suhteen. Kun harjakorista nostetaan harja korvien vierelle, ruuna katselee välinpitämättömästi harjaajaa ja nostaa päänsä yläilmoihin. Toivottavasti ikä tuo mukanaan viisautta - eihän sitä harjaavaa kättä tarvitse ihmetellä tai varsinkaan juksata. Rolle on mainio oppimaan uutta ja kokeilemaan vaikka mitä. Uusia ideoita voi pälkähtää karvakorvien väliin ihan noin vain tai sitten muiden yllyttämänä. Poni etsii mielellään uudet laidunpaikat (aitojen rajoissa tai ei), karkureiti ja erilaiset tavat höynäyttää taluttajansa metsäpolulla. Rollen kanssa aika ei käy pitkäksi!

Mutta mikä parasta, Rolle on varsin hellyydenkipeä. Ruuna menee vaikka solmuun saadessaan rapsutuksia ja huomiota. Hoitajalle, joka tykkää viettää pitkiä hetkiä karsinan luona rapsutellen ja tutustuen, Rolle on todella hyvä hoitohevosvaihtoehto. Ja rapsutuksilla päähänkin saa koskea rauhassa; korvan takaa rapsuttelu saa Rollen unohtamaan kaikki metkut.

Laumanjäsen

Lauman jäsenenä Rolle on juuri se tuohukas poni, joka katselee innoissaan ympärille ja etsii kaveria leikkiin tai rapsutushetkeen. Rolle on mielellään mukana hippaleikissä tai pitää sadetta kaverin kyljessä kiinni. Vaikka Rolle on perusluonteeltaan rauhallinen tapaus, se ei tarkoita sitä, etteikö tästä kaverista löytyisi energiaa. Rolle ei pidä turhaa meteliä itsestään ja tekemisistään (: Muiden seura kelpaa ja Rolle tuntuu tulevan hyvin toimeen toisten tuntihevosten kanssa.

Kouluratsu

Rolle on kouluratsuna yhteistyöhaluinen. Joskus suitsien kanssa saa tehdä hetken töitä, että Rolle malttaa pitää päänsä aloillaan, mutta kentälle päästessä homma alkaa toimimaan. Rollessa on hyvää energiaa, jota se jaksaa keskittää siihen tehtävään minkä ratsastaja hänelle ohjeistaa. Haasteet ovat aina kivoja ja uudet haasteet ruuna ottaakin vastaan ylpeänä. Askelien puolesta Rollea ei voi oikeastaan moittia tai ylistää. Sen ravi ja laukka ovat mukavia ja hyvin työstettävissä. Käynnissä on hyvä pitkä askel sekä Rollelle tyypillistä rentoutta. On hyvä muistaa tarkat ja selkeät avut, mikäli tahtoo liikkua Rollen kanssa samaan suuntaan. Palasten loksahtaessa kohdilleen koulukentällä marssii voimakas ja rohkea Rolle.

Esteratsu

Rollen kanssa painotetaan lähinnä kouluratsastukseen ja valjakkoajoon, mutta sen ohella treenaamme matalia esteitä. En voi sanoa, että Rolle olisi mikään estetuntien enkeli, mutta jos tykkää "superpallohypyistä", niin kannattaa kokeilla. Rolle nimittäin osaa pomppia esteiden yli mahtavalla ponnistuksella, joka yleensä lähtee vauhdilla ylöspäin ja jatkaa matkaansa esteen jälkeen samalla energialla. Innokas mutta samalla luotettava ratsu, joka ei epäröi erikoisesteillä.

Maastoratsu

Maastoon on aina kiva lähteä reissuun, tuumaa Rolle. Se on luotettava ratsu, jonka kanssa on miellyttävää kiertää pidempikin lenkki. Maastopoluilla ravista tosin paljastuu energinen tikitysversio, jossa on parempi keventää tai muuten omistaa erinomaiset istuntakyvyt (ja kestävyyttä!). Myös maastossa on syytä pitää ohjat omissa käsissä ja reitti selkeänä mielessä. Rolle osaa kyllä etsiä uudet reitit ja jolkotella ties mitä polkuja pitkin.

Ajoponi

Vanhemmiltaan Rolle on saanut hyvän ajogeenit. Tai, ehkä olemme vain onnistuneet koulutuksessa erittäin hyvin. Oli syy mikä vain, Rollesta on nopeassa ajassa tullut vaativan tason ajoponi, jonka liikkeissä on samaa voimaa kuin kouluradallakin. Kilpailuissa Rolle on tasaisen hyvä kaikissa osakilpailuissa, vieden kuitenkin pisteet kotiin kouluosuudelta. Uskallan jopa sanoa, että ruuna on ihan täydellinen ajettavaksi ja toivottavasti tulee nousemaan vanhemmiten myös vaikeisiin luokkiin. On ihanaa katsoa, kuinka se nauttii valjastuksen aikana ja odottaa korvat heiluen liikkeelle lähtöä.

Sukulaiset

GH's Truls
nvh - hkk - 146cm
i. VIR MVA Ch Cornflower's Torden
nvh - hkk - 145cm
VVJ I, YLA1, KTK-II
ii. Tølper NOR
nvh
ie. Symre NOR
nvh - hkk - 145cm
VVJ III, YLA2
e. Fiction's Kibe Ürditee
nvh - hkk - 145cm
ei. Kibe Peigmees
nvh - hkk - 139cm
ee. Odav Ürditee
nvh - hkk - 140cm

Isä Cornflower's Torden kerää sukutaulussa menestyspisteet kotiinsa. Kantakirjaus, YLA1 ja VVJ I -palkintojen lisäksi orilta löytyy myös muotovalion titteli. Topi on asunut pienestä asti Ruiskukassa. Omistajan sanojen mukaan ori on nöyrä, kuuliainen, yhteistyöhaluinen ja luottavainen. Sen lisäksi siltä löytyy pientä pilkettä silmäkulmasta, eikä nuorena opitut pienet metkut näytä unohtuvan vieläkään. Topi on ratsuna kuuliainen ja hyvin keskittyvä, mutta ajoponina vailla vertaansa. Ori on kisannut vaikealla tasolla valjakkoa, koulua tasolla He A sekä ylittänyt korkeimmillaan 100cm ratoja.

Isänisä T¯lper NOR on kadonnut ajan saatossa. Isänemä Symre NOR on tuontiponi Norjasta. Luonteeltaan se oli avoin, utelias ja viisas. Yhteisen sävelen löydyttyä tamman kanssa toimiminen oli varsinaista ruusuilla tanssimista. Turha ohjista repiminen sai tamman seisahtumaan, pohkeiden liikakäyttö juoksemaan kahta kovemmin. Opettavainen poni, joka kisasi paljon valjakkoajoa aina vaativalla tasolla asti. Kouluratsastuksessa tamma pärjäsi He A -tasolle asti ja rataesteillä 80cm esteet ylittyivät hienosti.

Emä Fiction's Kibe Ürditee muutti Golden Horseen nuorena. Tuntitöiden ohella tamma on kiertänyt kisoissa ja painottanut valjakkoajoon. Vaativan tason ajoponi Urdi on luonteeltaan ovela mutta ystävällinen. Pään harjausta tamma ei voi sietää, mutta muuten hoitotoimenpiteet sujuvat sulassa sovussa. Urdi on tunnille lähtiessä lähes poikkeuksetta innoissaan. Sen liikkeet ovat energisiä ja tasaisen hyviä. Tarkkuutta vaativat tehtävät tuovat usein ongelmia, mikäli tamma ei ole täysin keskittynyt ratsastajan antamiin apuihin. Valjakkoajon lisäksi Urdia on nähty He B:n ja 60cm:n luokissa. Rolle on tamman viimeinen varsa.

Emänisä Kibe Peigmees tunnettiin mukavasta luonteestaan ja korkeasta koulutustasostaan. Vaativa A ja vaativa valjakko luontuivat Petulta. Askeleet olivat varmat, mutta ori osasi olla myös jääräpää. Jos ei tarvitse liikkua, niin Petu otti kaiken ilon tilanteesta irti. Huonoksi puoleksi omistaja mainitsi orin karkureissut. Milloin haettiin Petua laitumen aitojen toiselta puolelta, milloin taas kunniakierroksen jälkeen läheisen tallin pihalta... Ori oli siitoskäytössä vuosina 2002-2003 ja on 5 varsan isä. Urdi oli Petun ensimmäinen varsa ja tiettävästti myös ainut tammavarsa (kahden jälkeläisen tiedot kadonneet). Petu kuoli 25.5.2003 vanhuuteen.

Emänemä Odav Ürditee - tutummin Yrtti - pärjäsi isän tavoin vaativissa valjakkoajoluokissa. Sen lisäksi tamman koulutustasoksi kirjattiin 80cm ja He A. Tamma oli kuuliainen ja tarkka ratsu. Ilopukittelu kuului myös Yrtin elämään, joskin näistä pienistä hypähdyksistä harva tippui. Omistaja kuvaili ponia voimakkaaksi ja kestäväksi tammaksi, jolla on sympatiaa vaikka muille jakaa. Yrtti oli hieman varautunut vieraista ihmisistä. Kärsivällisyydellä luottamus saatiin kuitenkin voitettua useita kertoja. Yrtti varsoi neljä kertaa vuosina 2002-2003, joista Urdi oli ensimmäinen. Tästä yhdistelmästä syntyi vielä 2 muuta varsaa. Näistä kahdesta jälkeläisestä ei ole tietoja. Tamma kuoli ähkyyn 20.5.2003.

Vuonna 2009 syntynyt Rolle hurmasi talliväen niin perusteellisesti jo ensimmäisten viikkojen aikana, että päätimme pitää silloisen orin omassa tallissa. Rolle syntyi torstai-iltana eläinlääkärin avustuksella, ponin oltua niin väärinpäin kuin vain olla voi. Rolle oli alkuun varsin heikko, mutta vahvistui nopeasti.

Jälkeläiset

18.1.2013 nvh-t. Pohjankylän Thorild

145cm, punahallakko
Helppo B / 60cm / vaativa
Innokas oppimaan, utelias uudelle. Ratsuna näppärä, ajettaessa kuuliainen ja rehellinen avuille. Tavoitteena He A ja vaikea valjakko.


27.5.2013 nvh-t. GL Candy

143cm, hallakko
Vaativa B / 80cm
Tammamaisen oikukas. Herkkä ja hyväaskelinen poni, joka on parhaimmillaan koulussa. Pirteä mutta huolimaton hyppääjä, vaati hyvän tuen.

Rolle on ruunattu, eikä ole enää jalostuskäytössä. Tallin vuonohevoslinjaa jatkaa nvh-t. Pohjankylän Thorild.

Kilpailukalenteri

LAJI LUOKKA PÄIVÄ PITOPAIKKA SIJOITUS MUUTA
VUOSI 2010
Näyttelyt (PKK) Poniorit ja -ruunat 19.3 MÍl Seren 3/5 TY (tuom. nica)
Näyttelyt (PKK) Poniorit 24.3 Allu Express 5/5 TY (tuom. Anne)
Näyttelyt (PKK) Poniorit 26.3 Allu Express 4/6 HY (tuom. Anne)
Näyttelyt (PKK) Poniorit 30.3 Allu Express 6/10 HY (tuom. Annündwen)
RK-mestaruus Helppo C 15.8 RK Golden Horse 4/10
RK-mestaruus Maasta käsin 15.8 RK Golden Horse 1/7
Esteratsastus (ERJ) 40cm 25.10 Remukylä 7/26
Esteratsastus (ERJ) 40cm 25.10 Remukylä 28/29
Esteratsastus (ERJ) 40-50cm 8.11 Idaho 26/40
Esteratsastus (ERJ) 50-60cm 8.11 Idaho 39/40
Kouluratsastus (ERJ) Helppo C 12.11 Talli Kirmaus 10/30 75.314%
VUOSI 2011
Esteratsastus (ERJ) 50cm 26.1 Pt Flien 31/31 -
Kouluratsastus Helppo C 24.7 Stall Katina 8/20 56.192%
Esteratsastus (ERJ) 50cm 31.7 Spring Valley 14/20 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi tarkkuuskoe 4.8 Kumina 11/21 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi tarkkuuskoe 5.8 Kumina 21/21 -
Esteratsastus 50cm 11.12 Villahaka 19/20 tarinakisa
VUOSI 2012
Kouluratsastus Helppo B 24.2 Elyse 8/9 tarinakisa
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.3 Championtalli 5/50 1p KRJ-rank.
Esteratsastus 60cm 10.4 Mustikkamäki 11/16 8vp
VUOSI 2013
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 21.1 Konkkaronkka 16/30 -
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 22.1 Konkkaronkka 17/30 -
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 23.1 Konkkaronkka 4/30 1p VVJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 23.1 KT Odysseia 23/30 69.809%
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 24.1 Konkkaronkka 9/30 -
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa, yksilö 24.1 Bogart&Britanov 6/14 -
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 25.1 Konkkaronkka 24/30 -
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa, yksilö 25.1 Bogart&Britanov 5/14 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 25.1 Niityn VT 5/15 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 25.1 CRS 11/34 74.475%
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa, yksilö 26.1 Bogart&Britanov 1/14 6p VVJ-rank.
Esteratsastus (ERJ) 70cm 1.2 Ruolampi 26/37 -
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 6.2 Konkkaronkka 16/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 6.2 Kaylee Stables 28/30 -
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 7.2 Konkkaronkka 21/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 7.2 Kaylee Stables 7/30 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 7.2 Juksula 45/60 -
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 8.2 Konkkaronkka 3/30 2p VVJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 8.2 Kaylee Stables 19/30 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 8.2 Juksula 5/60 1p ERJ-rank.
Esteratsastus (ERJ) 70cm 8.2 Bogart&Britanov 15/24 -
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 9.2 Konkkaronkka 12/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 9.2 Kaylee Stables 30/30 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 9.2 Juksula 41/60 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 9.2 Bogart&Britanov 15/24 50. kisa!
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 10.2 Konkkaronkka 1/30 6p VVJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 10.2 Kaylee Stables 21/30 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 10.2 Juksula 35/60 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 10.2 Bogart&Britanov 5/24 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 10.2 Metsälammen Ratsutalli 27/70 -
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 11.2 Konkkaronkka 21/30 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 11.2 Juksula 50/60 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 11.2 Bogart&Britanov 11/24 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 11.2 Metsälammen Ratsutalli 16/70 -
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 12.2 Konkkaronkka 16/30 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 12.2 Juksula 15/60 -
Esteratsastus (ERJ) 70cm 12.2 Bogart&Britanov 6/24 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 12.2 Metsälammen Ratsutalli 42/70 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 13.2 Diega Ponies 37/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 13.2 Diega Ponies 18/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 14.2 Diega Ponies 36/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 14.2 Diega Ponies 30/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 15.2 Diega Ponies 22/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 15.2 Diega Ponies 7/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 15.2 Harley Stud 20/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 16.2 Diega Ponies 40/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 16.2 Diega Ponies 10/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 16.2 Harley Stud 26/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 17.2 Diega Ponies 36/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 17.2 Diega Ponies 18/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 17.2 Harley Stud 46/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 18.2 Diega Ponies 36/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 18.2 Diega Ponies 13/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 18.2 Harley Stud 42/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 19.2 Diega Ponies 16/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 19.2 Diega Ponies 14/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 19.2 Harley Stud 46/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 19.2 Ikirouta 1/30 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 20.2 Diega Ponies 26/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 20.2 Diega Ponies 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 21.2 Diega Ponies 19/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 21.2 Diega Ponies 39/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 22.2 Diega Ponies 13/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 22.2 Diega Ponies 13/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 22.2 Ikirouta 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 23.2 Ikirouta 3/30 2p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) vaativa 27.2 Konkkaronkka 3/40 2p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 28.2 Mulberry Ponies 5/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 2.3 Mulberry Ponies 2/40 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 3.3 Mulberry Ponies 4/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 3.3 Ilomantsi 2/50 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 8.3 Elgwir Arabians 6/52 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 18.3 Bogart&Britanov 4/50 10. koulusijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 22.3 GLS 2/26 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 29.3 Rimeyard 5/60 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 1.4 Suprant 4/45 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) KN Special 6.4 Domenica Estate 4/30 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 8.4 Riihen Ponitalli 5/30 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 9.4 Suprant 1/45 6p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 9.4 Fiktio 4/60 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 29.4 Haavisto 4/16 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 2.5 Riihen Ponitalli 5/30 10. valjakkosijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 3.5 Fiktio 2/30 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 4.5 Riiviöt 3/30 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 4.5 Fiktio 1/30 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 5.5 Suprant 3/50 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 6.5 Riihen Ponitalli 2/30 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 9.5 Duren 3/87 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 12.5 Fiktio 5/30 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 12.7 KT Vienre 2/35 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 13.7 KT Vienre 3/35 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 15.7 KT Vienre 3/35 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 17.7 Suprant 3/45 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 21.7 Taikakuun Kartano 2/30 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 23.8 Minnantila 2/50 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 25.8 Neuenbürg 5/40 20. koulusijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 14.9 KK Bailador 2/14 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 20.9 Konkkaronkka 4/30 20. valjakkosijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 30.9 KRJ-Cup 23/369 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 1.10 Nuovan Talli 3/52 2p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 1.10 Diega Ponies 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 1.10 Diega Ponies 3/40 2p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 1.10 Konkkaronkka 2/22 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 3.10 Konkkaronkka 2/22 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 4.10 Diega Ponies 5/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 4.10 KK Stewart 6/83 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 7.10 Diega Ponies 6/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 8.10 Diega Ponies 4/40 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 18.10 Duren 3/29 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 20.10 Duren 2/29 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 22.10 Duren 4/24 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 23.10 Duren 3/24 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 29.10 Duren 3/24 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 30.10 Duren 3/24 2p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 4.11 Fiktio 5/40 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 5.11 Breandan 6/40 30. valjakkosijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 7.11 Fiktio 1/40 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 9.11 Breandan 4/40 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 12.11 Örpsilä 5/30 30. koulusijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 20.11 Breandan 5/30 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 22.11 Pirunportti 5/33 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 3.12 Susiraja 4/30 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 7.12 Breandan 3/40 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 8.12 Breandan 5/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 9.12 Heavyweight Drafting 2/27 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 10.12 Breandan 5/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Vaativa 10.12 Heavyweight Drafting 1/27 6p VVJ-rank

© Aino 2002-2014. Sivuilla esiintyvän materiaalin kopiointi kielletty.
Golden Horse on virtuaalitalli, joten mitään ei tapahtu oikeasti.

virtuaali@tassutusta.net
Vieraskirja