Virtuaalinen ratsastuskoulu
A SIM-game Riding School
Virtuaalihevonen / A SIM-game Horse

Kullan Virsta

YLA2 - 117p: 14 + 43 + 22 + 36 (03/13)

Perustiedot

Kutsumanimi: Viira
Rotu: Shetlanninponi
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 97cm
Väri: sysirautias (ee/Aa)

Syntymäaika: 11.6.2009
Ikä: 13 vuotta, 3 kuukautta (11/13)
Ikääntyminen: 1kk = 3kk

Rekisterinro: VH11-017-0200
Kasvattaja: RK Golden Horse
Omistaja: RK Golden Horse

Koulutustaso
KO: He C   //   35 sijoitusta
RE: 50cm   //   6 sijoitusta
AJO: noviisi   //   33 sijoitusta

Muistilistat

Hoitajalle

Viiran hoitokirja

Tarhataan joka päivä klo 11.00 - 14.00 1. tarhaan Taikan kanssa.
Ulkoilee kesäisin laitumella nro 3 (ponilaidun).
Loimi tarhaan kun mittarissa on vähintään -10°C.

Pidä karsinan ovi kiinni varsinkin silloin, kun et itse ole oven lähettyvillä. Viira etsii tien ulos, jos sille mahdollisuus karkaamiseen tarjotaan :)

Ratsastajalle

- Maastotunnille erittäin sopiva

Ratsastettavuus: Vaativa
Ihastut takuulla Viiran tasaisiin askeliin ja mahtavaan maastovarmuuteen. Mutta valitettavasti kaikki ajatukset eivät aina kulje ohjia pitkin ponille saakka. Tunneilla tarvitaan päättäväisyyttä, tasaista ohjasotetta ja kärsivällisyyttä, niin saat pian huomata puhuvasi Viiran kanssa samaa kieltä!

Luonne

Hoitohevonen

Viira on ollut pienestä asti tomera pikkuponi, joka tuntuu välillä tekevän ensin ja ajattelevan vasta sitten. Utelias Viira löytää jokaisen reitin, joka ympäristössä on tarjolla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos karsinan ovi jää raolleen, juoksee Viira hetkessä ulos. Jos Vinsa-emässä on ollut pitelemistä, niin Viira ei ainakaan paranna tummien shettisten mainetta tallillamme ;) Tamma on todella luottavainen uusia ihmisiä kohtaan ja ottaa vastaan ihmisiltä tulevat käskyt hyvin, kuten myös kaikki rapsutukset.

Laumanjäsen

Seurallisuus ei rajoitu vain ihmisiin. Viira tulee hyvin toimeen nykyisen hevosporukan kanssa ja ottaa innolla vastaan uudet tuttavuudet. Tamma on ensimmäisten joukossa hörisemässä ja haistelemassa laitumelle saapuvia hevoskavereita. Kaikilla meillä on neljä kaviota, heiluva harja ja pehmoinen turpa, joten mitäpä sitä kavereita sen suuremmin lajittelemaan. Tarhakaveri Taikan kanssa on kiva köllötellä, piehtaroida ja ottaa rennosti. Tarhassa ollessa Viirasta on mukavaa saada seuraa muista hevosista ja katsella, mitä vauhdikkaammat kaverit puuhaavat toisissa aitauksissa. Saatatkin löytää Viiran kurkkimasta toisiin tarhoihin, pää aidan alalautaan nojaten.

Tuntiratsu

Erityisen hyvää Viirassa on tämän askeleet. Käynti ja ravi ovat varsin pehmeitä, laukan ollessa kolmikosta energisin ja ponnekkain. Viira on hyvä opetusponi, joskaan ei siitä helpoimmasta päästä. Asiat täytyy osata pyytää oikein, jotta ne myös tulisi suoritettua oikein. Vinoa istuntaa, kireää ohjastuntumaa tai lepattavia pohkeita Viira ei tahdo ymmärtää, vaan jatkaa oman päänsä mukaan avuista huolimatta. Tarkka ja rauhallinen ratsastaja saa kuorittua tunneilla Viirasta esiin sellaisen taiturin, että moni takapihan möllöttäjä jää kauas taakse.

Kouluratsu

Pieni ja siro Viira astelee valkoisten aitojen sisälle. Ratsastaja huiskauttaa kättään ja tuomarit antavat luvan aloittaa. Viira saa selkeitä apuja ja se liikkuu sulavasti niiden mukaan. Ratsastaja muistelee mielessään ensimmäisten kisojen kaaosta: Viira peruutti aitojen ylitse, laukkasi pohkeenväistössä ja lopulta karkasi vapaan käynnin aikana pukitettuaan ratsastajansa alas. Viira on juuri sitä, mitä moni sinnikäs kisaaja tarvitsee - hyvä ja osaava yleisponi, joka ei anna sijoituksiin aihetta ilman tarkkaa työtä. Kouluradoilla ei päästä kipuamaan kovin korkealle, mutta uskon, että Helppo C -tasolla riittää monelle kisaajalle haasteita, jotta prosentit saadaan riittämään kärkeen :) Yritystä Viiralta ei puutu, eikä myöskään mahtavia askelia.

Esteratsu

Esteillä ei kannata haaveilla korkeista radoista. Matalilla esteillä Viira on elementissään ja noin 50cm radat jäävät hyvällä tahdilla taakse. Viira on keskiverto esteponi, joka liikkuu radalla sulavasti. Kuten muissakin tapauksissa, Viira osaa vaatia tukea ratsastajalta ja selkeitä apuja. Jos jäät hypyissä roikkumaan ohjissa, alkaa kieltäminen. On parempi myödätä liikaa kuin nykäistä juuri hypyn aikaan ponia suusta. Ei turhia ryntäile tai kiihdyttele.

Maastoratsu

Oli alusta mikä tahansa, seurana kymmenen isoa hevosta tai ei ketään, Viira kulkee varmoin askelin ratsastajan apujen mukaan. Tamma on aivan mahtava maastoponi, jonka askeleet vievät sinut vaikka maailman ääriin (tai, no ainakin Sorsalammelle ja takaisin). Tunneilta tutut pehmeät ja reippaat askeleet säilyvät sellaisina myös maastotunneilla.

Sukulaiset

Kullan Virsta
shet - m - 97cm
i. Tähden Ristitie
shet - m - 95cm
YLA3
ii. Fn Capitta
shet - rtkrj - 100cm
iii. Hally 34 (EVM)
shet - rt - 97cm
iie. Yorkister (EVM)
shet - krj - 99cm
ie. Crossways Mandarin
shet - m - 91cm
iei. (EVM)
shet - rn - 102cm
iee. Crossways (EVM)
shet - m - 100cm
e. Vaahteramäen Vinsa
shet - trn - 98cm
YLA3
ei. Jokeri
shet - m - 103cm
eii. Milo
shet
eie. Jolly
shet
ee. Visna
shet - m
eei. (EVM)
shet
eee. (EVM)
shet

Isä Tähden Ristitie, eli Risto, on yleispainotteinen shetlanninponi. Kesällä 2010 ruunattu Risto on siirtynyt jalostuskäytöstä tuntiratsuksi. Alkeiskurssilla poni auttaa parhaansa mukaan ja on rehti hevoskaveri. Risto on ratsuna näppärä, ketterä ja vauhdikas. He B -kouluradat ja 50cm esteradat ovat tulleet tutuiksi myös kisatilanteissa. Tämän lisäksi Risto on kokeillut taitojaan myös valjakkoajossa, jonka parissa kilpailemme aluetasolla. Vaikka Risto on yleensä varsin kiltti ja huomaavainen poni, se osaa myös vaatia haluamansa huomion. Maastossa se on säikky ja esteillä yritteliäs. Jälkeläisiä Ristolle on kertynyt 9 kappaletta, joista Virsta on viimeinen.

Isänisä Capitta asui pitkän aikaa tallillamme. Kirjava ori on monen jälkeläisen isä ja ehti elämänsä aikana nähdä kisakenttien loistoa monessa eri lajissa. Arvonimi 'Finest' kertoo myös hyvästä rakenteesta. Capitta oli hyvin seurankipeä kaveri ja rakasti huomiota. Askellajien puolesta Capi oli vaihteleva. Siinä missä käynti oli aktiivista ja ravi pitkää ja energistä, laukka rikkoutui helposti raviin ja oli ponnetonta. Ex-ravuri osasi myös yllättää ratsastajansa ja sännätä reippaaseen pukkisarjaan kesken tunnin. Ori kuoli lokakuussa 2008. Capitan isä Hally 34 oli painottunut esteratsastukseen ja hyppäsi aikoinaan hienosti jopa 70cm ratoja puhtaasti. Capitan emä Yorkister ehti niittää mainetta niin raviradoilla kuin myös muutaman varsan emänäkin.

Isänemä Crossways Mandarin on myös tallin vanha asukki, joka kuoli vuonna 2005. Manda oli mukavaluonteinen lastenratsu ja kesti pahimpiakin kelejä. Tämän lisäksi tamma oli ahkera kisaratsu, kokeillen myös raviuraa. Emänisästä ei tiedetä muuta kuin perustiedot, emänemä Crosswaysin sanotaan olleen luonteeltaan rauhallinen ja tyyni.

Emä Vaahteramäen Vinsa kilpailee tuntityön ohessa kouluratsastuksessa tasolla He A. Ratsastajalla on tärkeä tehtävä saada poni kuuntelemaan itseään ja keskittymään apuihin, sillä muussa tapauksessa Vinsa juoksee mielellään aivan oman suunnitelmansa mukaan. Vinsa osaa oikoa käännöksissä, juosta kiitoravia ja pukitella laukassa - yllättäviä tilanteita ei siis puutu! Viiran isän Riston tavoin Vinsa on myös ovela keksimään karkureittejä, joskin tamma tuntuu olevan tallin poneista ehdottomasti edistynein tällä saralla. Vinsa on varsonut 5 kertaa.

Emänisä Jokeri oli hieno YLA2 palkittu ori, joka kuoli vuoden 2004 helmikuussa. Jokeksi kutsuttu poni osasi olla pirullinen talliasukki, kiitos tempauksiensa. Ei jää epäselväksi keneltä Vinsa on temppunsa oppinut... Tylsistyessään ori keksi kaikkea karkureissuista karsinan uudelleen sisustamiseen. Muutoin ori oli luonteeltaan innokas. Koulutustasoltaan Jokke ylsi He A ja 70cm -tasoille. Mikäli ponin selkään istahti vain maisemia katselemaan, vauhti tyssäsi lyhyeen. Askeleet oli syytä ratsastaa alusta asti, mikäli mieli ne kentällä suorittaa. Orin kanssa koettiin monia hauskoja hetkiä kisareissuilla - bravuurinaan esteradalla hypätä pari estettä holtittomasti myös palkintojenjaon jälkeisellä kunniakierroksella. Jälkeensä poni jätti 16 jälkeläistä (mm. shet-o. Tiit's Remix joka palkittiin ERJ-II ja KTK-II -palkinnoilla), tästä yhdistelmästä vain yhden. Isänisä Milo ja isänemä Jolly ovat kadonneet ajansaatossa. Emänemä Visna asusti Vaahteramäen Tallilla, joka tuolloin oli yksi yhteistyötalleistamme. Visna oli yksi tallin siitostammoista ja aiheutti pitkään meille päänvaivaa yrittäessämme muistaa, kumpi oli Visna ja kumpi Vinsa ;) 104cm korkea ponitamma jostain syystä synnytti pienen varsan, sillä Vinsa jäi alle metrin korkuiseksi. Emä oli omistajan sanojen mukaan pippurinen poni, joka osasi rynniä talutuksen aikana tai tallissa huomaamatta näykkäistä harjaajaansa. Itsepäinen ratsu lennätti ratsastajansa helposti maata kohti. Ajoponina sen sijaan tamma loisti ja oli varsin rauhallinen. Visnaa kuvailtiin nopeaksi ja kuuliaiseksi kärryjen edessä. Koulutustasoltaan tamma oli He C ja 40cm.

Viira syntyi vuonna 2009 ja myytiin hyvin pian tallilta uuteen kotiin. Tamman suku on kiinnostanut meitä alusta asti ja aluksi suunnitelmissa oli ostaa joku Viiran jälkeläisistä tallin tuntihevoskantaa jatkamaan. Ensin Virsta asui ratsastuskoulu Shadowssa, josta se aikanaan muutti virtuaalitalli BrÂkiin. Tallilla Virsta jäi aika unholaan, josta se muutti kesän alussa ensin Sorsalammen kunnan hevoslaitumelle ja sieltä 16.9.2010 takaisin kotitallilleen.

Jälkeläiset

16.10.2011 shet-o. Kullan Veikko

97cm, musta
He C (27 sij.) / 50cm (6 sij.) / noviisi (33 sij.) / koulu- ja ajopainotus
Helppohoitoinen ja oman reviirinsä tunteva. Todella vahva keskittymiskyky, pehmeät askeleet.

11.7.2013 shet-t. Kullan Vernissa

100cm, punarautias
He C (7 sij.) / 50cm / noviisi (5 sij.) / yleispainotus
Utelias ja tomera tamma. Ratsuna pomminvarma, mutta tarvitsee selkeät avut ratsastajaltaan. Luotettava ja rauhallinen niin maastossa kuin kentällä.


Viira astutetaan mahdollisesti vielä kerran vuonna 2015. Perimää tallilla jatkaa shet-o. Kullan Veikko.

Kilpailukalenteri

LAJI LUOKKA PÄIVÄ PITOPAIKKA SIJOITUS MUUTA
VUOSI 2010
Esteratsastus (ERJ) 40-50cm 8.11 Idaho 38/40
VUOSI 2011
Esteratsastus (ERJ) 50cm 26.1 Pt Flien 10/31 -
Kouluratsastus Helppo C 24.7 Stall Katina 11/20 54.895%
Esteratsastus (ERJ) 50cm 31.7 Spring Valley 15/20 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi tarkkuuskoe 4.8 Kumina 21/21 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi tarkkuuskoe 5.8 Kumina 11/21 -
Esteratsastus 50cm 11.12 Villahaka 2/20 tarinakisa
VUOSI 2012
Näyttelyt Symppisluokka 24.2 Elyse 3/12
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.3 Championtalli 43/50 -
VUOSI 2013
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, yksilö 24.1 Bogart&Britanov 8/25 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, yksilö 25.1 Bogart&Britanov 3/25 2p VVJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.1 Niityn VT 4/14 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, yksilö 26.1 Bogart&Britanov 25/25 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.1 Järviluoto 6/40 1p KRJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 29.1 Järviluoto 31/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 30.1 Järviluoto 15/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 31.1 Oak Hill Event Park 27/39 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.2 Järviluoto 36/40 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 1.2 Ruolampi 29/32 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 6.2 Konkkaronkka 11/30 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 7.2 Konkkaronkka 5/30 1p VVJ-rank.
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 8.2 Konkkaronkka 23/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 8.2 Bogart&Britanov 14/17 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 9.2 Konkkaronkka 28/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 9.2 Bogart&Britanov 16/17 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 10.2 Konkkaronkka 16/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 10.2 Bogart&Britanov 5/17 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 10.2 Metsälammen Ratsutalli 43/70 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 10.2 Jindabyne 9/22 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 11.2 Konkkaronkka 7/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 11.2 Bogart&Britanov 7/17 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 11.2 Metsälammen Ratsutalli 24/70 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 11.2 Jindabyne 15/22 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 12.2 Konkkaronkka 7/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 12.2 Bogart&Britanov 10/17 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 12.2 Metsälammen Ratsutalli 21/68 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 12.2 Jindabyne 11/22 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 13.2 Jindabyne 9/22 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.2 Diega Ponies 21/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.2 Diega Ponies 22/40 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 14.2 Jindabyne 17/22 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 14.2 Diega Ponies 18/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 14.2 Diega Ponies 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 15.2 Diega Ponies 10/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 15.2 Diega Ponies 16/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 16.2 Diega Ponies 2/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 16.2 Diega Ponies 38/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 17.2 Diega Ponies 29/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 17.2 Diega Ponies 1/40 50. kisa!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 18.2 Diega Ponies 20/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 18.2 Diega Ponies 18/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 19.2 Diega Ponies 19/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 19.2 Diega Ponies 29/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 20.2 Diega Ponies 24/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 20.2 Diega Ponies 27/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 20.2 Riihen Ponitalli 23/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.2 Diega Ponies 25/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.2 Diega Ponies 25/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.2 Konkkaronkka 17/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.2 Diega Ponies 14/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.2 Diega Ponies 34/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.2 Konkkaronkka 5/40 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 22.2 Konkkaronkka 37/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 23.2 Konkkaronkka 1/40 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 23.2 Konkkaronkka 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 24.2 Konkkaronkka 25/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 24.2 Konkkaronkka 17/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.2 Konkkaronkka 32/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 25.2 Konkkaronkka 27/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.2 Riihen ponitalli 37/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 26.2 Konkkaronkka 3/40 2p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 26.2 Konkkaronkka 29/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 26.2 Riihen ponitalli 22/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 27.2 Konkkaronkka 36/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 27.2 Konkkaronkka 9/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 27.2 Riihen ponitalli 30/40 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 27.2 Heijastus 3/30 2p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.2 Konkkaronkka 30/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 28.2 Konkkaronkka 19/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.2 Riihen ponitalli 8/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.3 Konkkaronkka 9/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 2.3 Konkkaronkka 7/40 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 10.3 Riihen ponitalli 6/50 1p ERJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 11.3 KK Bailador 2/29 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 17.3 Hillamäki 7/98 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 20.3 Bogart&Britanov 1/50 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 20.3 Ilomantsi 4/27 1p VVJ-rank
Esteratsastus (ERJ) 40cm 29.3 Bogart&Britanov 2/21 4p ERJ-rank
Esteratsastus (ERJ) 50cm 29.3 Bogart&Britanov 2/23 4p ERJ-rank
Esteratsastus (ERJ) 70cm 1.4 Bogart&Britanov 3/23 2p ERJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 2.4 Suprant 7/50 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 7.4 Suprant 4/50 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 7.4 Riihen Ponitalli 5/30 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 9.4 Koston Suomenhevoset 4/50 10. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 9.4 Fiktio 4/60 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 10.4 Koston Suomenhevoset 6/50 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 10.4 Heartland 6/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 11.4 Fiktio 1/60 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 18.4 Tahti 4/30 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 22.4 Breandan 2/28 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 26.4 Tahti 4/30 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 27.4 Breandan 2/28 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 28.4 Breandan 1/28 10. valjakkosijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.4 Grimmwood 3/21 2p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 1.5 Riihen Ponitalli 1/30 6p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 3.5 Riihen Ponitalli 2/44 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 4.5 Duren 2/44 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 5.5 Duren 2/44 20. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.5 Duren 6/44 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 7.5 Fiktio 5/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 7.5 Duren 4/44 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 8.5 Fiktio 2/30 4p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 12.7 KT Vienre 3/35 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 13.7 Suprant 3/50 2p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 14.7 KT Vienre 4/32 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 14.7 KT Vienre 4/35 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 16.7 Suprant 1/50 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 17.7 Breandan 4/29 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 22.7 Breandan 3/29 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 23.7 Breandan 3/29 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 23.7 Susiraja 1/30 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 23.8 Nuovan Talli 3/22 20. valjakkosijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 30.8 VVJ-Cup 10/112 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 31.8 Taikakuun Kartano 5/40 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 6.9 Nuovan Talli 6/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 11.9 Nuovan Talli 5/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 13.9 KK Bailador 3/29 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 19.9 Konkkaronkka 1/30 6p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 3.10 Diega Ponies 2/40 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 4.10 Diega Ponies 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.10 Duren 1/37 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 4.10 Diega Ponies 1/40 30. koulusijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 15.10 Duren 1/19 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 16.10 Duren 1/19 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 18.10 Duren 4/19 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 29.10 Fiktio 1/50 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 9.11 Breandan 6/40 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 9.11 Cresendo 3/50 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 2.12 Mewian Welsh 3/50 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 7.12 Roscoff Sportponies 4/19 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 8.12 Breandan 5/40 30. valjakkosijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 10.12 Breandan 4/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 10.12 Heavyweight Drafting 3/36 2p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.12 KK Ginger 3/41 2p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 15.12 Golden League Sporthorses 1/30 6p VVJ-rank

© Aino 2002-2014. Sivuilla esiintyvän materiaalin kopiointi kielletty.
Golden Horse on virtuaalitalli, joten mitään ei tapahtu oikeasti.

virtuaali@tassutusta.net
Vieraskirja