Virtuaalinen ratsastuskoulu
A SIM-game Riding School
Virtuaalihevonen / A SIM-game Horse

Kuuramaan Kultakavio

Perustiedot

Kutsumanimi: Kaapo
Rotu: suomenhevonen
Sukupuoli: ruuna (1.6.2013)
Säkäkorkeus: 160cm
Väri: rautias (ee/aa)

Syntymäaika: 9.6.2010
Ikä: 10 vuotta, 6 kuukautta (12/13)
Ikääntyminen: 1kk = 4kk (1.1.2014 alkaen)

Rekisterinro: VH13-018-0051
Kasvattaja: Kuuramaan Tila
Omistaja: Aino / VRL-00028

Koulutustaso
KO: Va B   //   44 sijoitusta
RE: 60cm   //   7 sijoitusta

Muistilistat

Hoitajalle

Kaapon hoitokirja

Tarhataan joka päivä klo 14.00 - 17.00 2. tarhaan Lennin kanssa.
Ulkoilee kesäisin laitumella nro 2 (hevoslaidun).
Loimi tarhaan kun mittarissa on vähintään -5°C.

Ratsastajalle

- Estetunneille sopiva
- Maastotunneille melko sopiva

Ratsastettavuus: Vaativa
Koulutaituri Kaapo saattaa yllättää energisyydellään: hetkittäin on kuin höyryjunaa ohjaisi. Kaapon into ja energia täytyy valjastaa käyttöön, jotta ori ei turhaudu vaan työskentelee täysillä. Muutoin miellyttävä ja tasainen ratsu, joka ylittää myös pieniä esteitä mielellään.

Luonne

Kaapon suvusta löytyy luonnetta joka lähtöön. On Cicely ja Kullan Tupsu-korva, rauhallisuuden perikuvat, joiden jälkeläinen Kullan Sipsuttaja pääseekin niskan päälle ja käyttäytyy orimaisemmin kuin isänsä ikinä elämänsä aikana. Sen lisäksi emän puolelta löytyvät erakkoluonteinen Tunturi-Tuuli ja iloisen innokas Vaahteramäen Ilopilleri. Näiden varsa, Kullan Pitsihelma, taasen muistutti jotain näiden kahden väliltä, ollen kuitenkin aavistuksen rauhallisempi. Olemme siis jännityksellä seuranneet, millainen Kaaposta kasvaa.

Hoitohevonen

Voiko hevosta edes kuvailla sekä sanalla reipas että sanalla rauhallinen? No, kai voi. Kaapo on perusluonteeltaan rauhallinen tapaus, mutta siitä löytyy silti virtaa. Se ei äksyile tai ärhäntele muille, mutta ori voisi olla menossa milloin minnekin. Tapaamisen alku menee usein ihan vain orin häsläämiseen. Kaapon kanssa kannattaa siis varautua kaikkeen - paitsi laiskotteluun, koska laiskaa päivää ei vielä tähän mennessä ole tullut vastaan :) Hoidettaessa ori on kiva kaveri, mikäli malttaa pysytellä aloillaan. Ystävällinen otus siis, mutta jos unohdat pitää kevättuulilla riimunnarusta kiinni, lentelee Kaapo jo metrien päässä hippaleikkiin kutsuen.

Laumanjäsen

Kaapo on orilaumassa vääjäämättä yrittämässä pomon paikalle. Vaikka muutoin se ei ole luonteeltaan uhoaja, se ei myöskään alistu kenen tahansa pikku ponin määräiltäväksi. Poikaporukalla on mukava nujakoida ja leikkisästi taistella viereisen laitumen tammoista. Vanhempia oreja, kuten emänisäänsä Ilopilleriä, Kaapo kunnioittaa (ainakin toistaiseksi). Lenni (GH's Clemens) on Kaapon paras rytyämiskaveri: laukkakisaan yllytetään harva se päivä.

Tuntiratsu

Ennen kaikkea Kaapo on ratsuna yritystä täynnä. Nuori ori ei hämmästy uutta tehtävää, ei kavahda syystuulta tai protestoi syvää lumihankea. Korvat heiluen se kuuntelee ratsastajan apuja ja liikkuu kauniisti eteenpäin. Tai, no joskus pitää vähän vispata takapäätä ylös alas. Pukittelun ilo, oi! Sehän on parasta nuoren hevosen elämässä! Kun ylimääräiset ilmaloikat on tehty, voi matka taas jatkua. Ratsuna Kaapossa näkyy emänisän ilopilleriluonne - se tuntuu hymyilevän aina liikkuessaan kenttää pitkin. Voi olla, että iän myötä Kaapo päätyy kokeilemaan taitojaan myös ryhmätunneille.

Kouluratsu

Kouluratsuna Kaapo on yksi tulevaisuuden toivoistaimme. Eteenpäin pyrkimystä orilta löytyy sekä hyvää ponnekkuutta takaosasta. Moottoria ei takaa pahemmin tarvitse herättää. Tämän kaverin kanssa oppii äkkiä tuntemaan, miltä energisesti liikkuvat takajalat tuntuvat. Askellajit Kaapolla ovat hyvät, laukka kerää usein kilpailuissa korkeita pisteitä tasaisuudellaan ja ponnekkuudellaan. Kokoamisen kanssa saadaan vielä tehdä töitä, sillä siitä emme aina ole orin kanssa yhtä mieltä. Kaapolla on paljon intoa ja energiaa, mutta se ei aina malta keskittyä juuri siihen mitä ollaan tekemässä.

Esteratsu

Esteillä Kaapon into ei oikein syty, mutta pienet esteet (50-60cm) se ylittää mielellään. Vähän on hosumista ilmassa, aina ei suunta ja vauhti ole aivan tiedossa nuoren orin pääkopassa. Ratsastajalta tarvitaan paljon tukea ja varmuutta myös yksittäisillä esteillä. Uskoisin siis, että ori tullaan tulevaisuudessa näkemään estetunneilla harppomassa kavalettien yli, mutta muutoin pidämme ruusukkeet mielessämme lähinnä koulukisojen saralla.

Maastoratsu

Maastoon Kaapon kanssa on kiva lähteä, sillä orista on karissut loputkin pelon rippeet. Mikäli vauhti ja pienet pukit eivät sinua haittaa, kierrä vaikka koko Sorsalammen kylä! Ori lähtee mielellään uimaan, kahlaamaan, juoksemaan pitkin rantaviivaa tai ylittämään metsäpuroja. Vesi, lumi tai jää - kaikki kelpaavat Kaapolle. Kestävä ja innokas maastoratsu, joka tosin osaa myös maastossa yllättää pikkuruisilla pukituksillaan. Harjasta kiinni ja matka jatkukoon!

Sukulaiset

Kuuramaan Kultakavio
sh - rt - 160cm
i. Kullan Sipsuttaja
sh - rt - 160cm
ii. Kullan Tupsu-korva
sh - prt - 160cm
iii. Vilkas EVM
sh - rt - 157cm
iiii. EVM
sh
iiie. EVM
sh
iie. Eweliina II EVM
sh - rt - 162cm
iiei. EVM
sh
iiee. EVM
sh
ie. Cicely
sh - prt - 167cm
iei. Jones EVM
sh - prt - 162cm
ieii. EVM
sh
ieie. EVM
sh
iee. Molli-Tyttö EVM
sh - rt - 166cm
ieei. EVM
sh
ieee. EVM
sh
e. Kullan Pitsihelma
sh - prt - 156cm
ei. Vaahteramäen Ilopilleri
sh - prt - 152cm
eii. Karamelli
sh
eiii. EVM
sh
eiie. EVM
sh
eie. Emali
sh
eiei. EVM
sh
eiee. EVM
sh
ee. Tunturi-Tuuli
sh - prt - 152cm
eei. Tuli-Lento
sh - prt
eeii. Kuulento
sh
eeie. Virvatuli
sh
eee. Tuulikki
sh - prt
eeei. Mennikki
sh
eeee. Tuli-Tyttö
sh

Kaapon emä Kullan Pitsihelma on ehtinyt kadota bittilaitumella ulottumattomiimme. Pieni salapoliisityö kuitenkin kannatti! 1.1.2005 syntynyt tamma on ehtinyt asustaa muutamalla tallilla, joista viimeiseksi sijoituspaikaksi valikoitui Kuuramaan tila, Kaapon syntymäpaikka. Hilma sai viettää reilua harrastehevosen elämää vuosien mittaan. Tämän vuoksi sen koulutustaso ja kisatulokset ovat jääneet aika minimiin. Vuonna 2005 tamman omistanut Haiduus kuvaili Hilmaa reippaaksi ja rauhalliseksi tammaksi, jolla oli aina pilkettä silmäkulmassa. Eikä kyllä ihme, jos isä on tallilta tuttu Ilkka ja emä äreydestään tuttu Tuuli! Ihmisten suhteen Hilma osasi olla varuillaan. Jos karsinaan tultiin Euroopan omistajan elkein, tamma pisti tulijan kyllä ruotuun. Ilkeä se ei ollut, mutta piti omasta tilastaan huolta. Tuttujen seurassa se oli rauhallinen ja rento. Ratsuna Hilma oli pehmeä ja helppo ratsastettava. Pieni laiskuus iski kentällä puurtaessa, mutta unisuuden kadottua tamma liikkui hyvässä tempossa eteenpäin. Seurahevosen maineella kulkeva Hilma oli koulutustasoltaan Helppo B. Esteitä tamma ylitti noin 60cm korkeudella kisoissa. Epäilemme kuitenkin, että tamma olisi kotioloissa päässyt korkeammallekin, luultavasti koulutustaso oli 70-80cm luokkaa.

Emänisä Vaahteramäen Ilopilleri, tutummin Ilkka, on edesmenneen Vaahteramäen tallin kasvatti. Ori on estepainotteinen (RE 70cm) ja varustettu esteillä varsinaisella energialatauksella. Ponnekas laukka ja herkkä, sekä hevoskaverina iloinen ja aina menossa mukana. Painotuksestaan huolimatta sijoittunut todella hyvin myös He A-tasolla. Myös maastoilu sujuu, joskin välillä pitää miettiä pari kertaa, minne kavionsa laittaa, vai kannattaako sittenkin peruuttaa takaisin.

Emänemää Tunturi-Tuulia moni kuvailisi sanalla "hapan". Elinaikanaan tamma ehti kerätä lukuisia pelokkaita katseita, sillä Tuulia ei aina kiinnostanut hymyillä ihmisille. Irvistely sen sijaan kelpasi ajanvietteeksi ja joskus myös kavioiden kolistelu karsinan seiniä vastaan. Ratsastuskoululle tamma sopi juuri ja juuri - vaikean käsiteltävyyden vuoksi se opetti monelle kokeneelle hevosihmiselle uusia keinoja luottamuksen voittamiseen. Ratsuna Tuuli oli tasainen, ja sillä oli äärimmäisen pehmeä ja pyöreä laukka. Kun tamman sai unohtamaan muiden hevosten monottamisen, tammasta kuoriutui kisakenttien taipuisin ja rehdein ratsu. Vähän erakkoluonteinen tamma päätyi myös aikanaan western-uralle. Kisoista toimme kotiin useita ruusukkeita sekä oppeja jaettavaksi muillekin. Lännenratsastus oli jotain, mistä tamma silminnähden nautti. Luonteensa vuoksi tammasta ei ole jäänyt jälkeläisiä tallille, joten Kaapo on meille kultaakin kalliimpi muisto Tuulista. Tuuli oli koulustasoltaan He A / 90cm.

Kaapon isä Kullan Sipsuttaja muutti kolmen vuoden ikäisenä Nintsun hoiviin. Sipe on orimainen tapaus, joka välillä kulkee kuin ajatus ja toisina päivinä tekee kaiken juuri päinvastoin. Huonoina päivinä ori osasi näyttää myös purukalustoaan hyvin lähellä ihmisen kylkeä. Sipe onkin yksi niistä harvoista Cicelyn jälkeläisistä, joiden luonteessa näkyy tällaisia piirteitä. Ratsuna se oli varsin energinen. Alkutunti meni usein siihen, että ratsastaja yritti saada orin pehmenemään edestä ja kuuntelemaan pohkeita. Kun avut olivat perillä ja hevonen rennompi, saattoi työskentely alkaa. Keskittymisen kanavoiduttua tehtäviin Sipe oli yritteliäs ja kuuliainen ori. Käynti orille oli kuitenkin aina vaikeaa ja se jäi askellajeista heikommaksi. Koulutustasoltaan ori on Va B / 100cm, joten mahdollisuuksia löytyy. Sipen toinen varsa Juksulan Ampiainen näyttäisi perineen isänsä kouluratsastustaidot, kisaten myöskin tasolla Va B.

Isänisä Kullan Tupsu-korva ei nimestään huolimatta ole tallimme kasvatti. Topi tunnetaan tallilla kouluratsastustaidoistaan. Lähestulkoon ajatuksen voimalla kulkeva nykyinen ruuna osaa aavistaa ratsastajan aikeet - myös pahassa. Pelkokas ratsastaja saa helposti ruunan pomppimaan sinne tänne ihmeissään. Vaativa B tasolla kisannut Topi saavutti aikanaan myös KRJ-IV palkinnon. Hoitohevosena Topi on rauhallinen tapaus, mitä nyt kavioiden puhdistus saa ruunan kävelemään ympäriinsä. Uuden hoitajan testaamisen tämä kaveri kyllä osaa! Pienillä ja nopeilla avuilla Topista saa parhaimman irti. Askellajit eivät ole koskaan olleet mitään huipputasoa, joten niiden suhteen ratsastajalta on vaadittu taitoa alkumetreiltä lähtien. Vaikka koulutustasoa Topilla riittää, se on silti ollut aina työskentelyä vaativa ratsu. Esteet jätimme suosiolla muiden ylitettäviksi ja keskityimme vain kouluratsastukseen.

Isänemä Cicely on ollut yksi GH:n suurimmista hevospersoonista koko historian aikana. Tamman kuoltua tallista tuntui puuttuvan jotain todella olennaista. Kiki hyppäsi rataesteillä huimat 110cm. 9 varsan emä oli monen alkeiskurssilaisen ensimmäinen tuntuma ratsastukseen. 5 vuoden tuntiuran aikana tamman pomppiva ravi sai monen yrittämään vielä kovemmin, ja leppoisa laukka yhä useamman nauttimaan maastoreissuista. Herttainen ja kiltti tapaus, joka yllättäen löytyy myös Kaapon sukutaulusta. Tämä toki estää meitä käyttämästä tallimme hevosia jalostuksessa keskenään, mutta takaa myös sukutaululle hyvän, rauhallisen ja tasaisen pohjan. Sillä sitä Cicely oli.

Kun Kaapon emälle etsittiin sopivaa oria, kiinnostuin heti varsasta. Koska meille ei aikoinaan jäänyt ketään Tuulin jälkeläistä, oli Hilma hyvä valinta varsan emäksi (varsinkin tasaisemman luonteensa vuoksi). Kun isäksi valittiin Kullan Sipsuttaja, hypin riemusta toimistossa. Tällainen yhdistelmä on todellinen kasvattajan unelma! Kaksi ihanaa vanhaa tammaa yhdistettynä, mukana oman tallin oreja. Kaapon sukutaulusta kaksi ensimmäistä polvea ovat omasta tallista lähtöisin. Kesällä 2010 orivarsan synnyttyä hullaannuin Kaaposta vielä enemmän ja jäin innolla odottamaan joulukuuta, jolloin ori viimein muutti tallille.

Jälkeläiset

Lisätietoa tallin kasvateista (mm. osoitteet)

7.3.2012 sh-t. Mehtälän Adalmiiina
3.2.2013 sh-t. Fiktion Auni
1.5.2013 sh-o. Snillin Sulkapallokuningas


Kaapo on ruunattu, eikä täten ole enää jalostuskäytössä. Perimää tallilla jatkaa sh-t. Mehtälän Adalmiina.

Kilpailukalenteri

LAJI LUOKKA PÄIVÄ PITOPAIKKA SIJOITUS MUUTA
VUOSI 2011
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.7 Stall Katina 20/20 47.713%
Esteratsastus (ERJ) puomiluokka 31.7 Spring Valley 7/8 -
Esteratsastus (ERJ) 30cm 31.7 Spring Valley 7/11 -
Kouluratsastus Helppo B 11.12 Villahaka 1/10 tarinakisa
VUOSI 2012
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.3 Championtalli 12/50 -
VUOSI 2013
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 23.1 KT Odysseia 7/22 77.733%
Kouluratsastus (KRJ) Helppo B 25.1 Niityn VT 10/14 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.1 Niityn VT 10/14 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.1 CRS 22/25 56.109%
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 31.1 Ilomantsi 20/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 31.1 Ilomantsi 36/50 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 1.2 Ruolampi 22/41 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 7.2 Juksula 31/60 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 8.2 Juksula 41/60 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 8.2 Bogart&Britanov 2/23 4p ERJ-rank
Esteratsastus (ERJ) 60cm 9.2 Juksula 8/60 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 10.2 Juksula 17/60 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 10.2 Metsälammen Ratsutalli 19/66 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 11.2 Juksula 3/60 1p ERJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 11.2 Metsälammen Ratsutalli 37/66 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 12.2 Juksula 6/60 1p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 12.2 Metsälammen Ratsutalli 19/66 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 15.2 Harley Stud 42/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 15.2 Harley Stud 48/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 16.2 Harley Stud 8/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 16.2 Harley Stud 12/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 17.2 Harley Stud 16/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 17.2 Harley Stud 3/50 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 18.2 Harley Stud 43/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 18.2 Harley Stud 12/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 18.2 Ikirouta 6/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 18.2 Ikirouta 21/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 19.2 Harley Stud 29/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 19.2 Harley Stud 21/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 19.2 Ikirouta 22/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 19.2 Ikirouta 1/30 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 20.2 Ikirouta 13/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 20.2 Ikirouta 22/30 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 21.2 Konkkaronkka 2/40 4p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 21.2 Ikirouta 7/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 21.2 Ikirouta 22/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 21.2 Konkkaronkka 25/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 21.2 Konkkaronkka 40/40 -
Esteratsastus (ERJ) 60cm 22.2 Konkkaronkka 6/40 1p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 22.2 Ikirouta 19/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 22.2 Ikirouta 7/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 22.2 Konkkaronkka 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 22.2 Konkkaronkka 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 23.2 Ikirouta 1/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 23.2 Ikirouta 29/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 23.2 Konkkaronkka 40/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 23.2 Konkkaronkka 28/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 24.2 Ikirouta 24/30 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 24.2 Ikirouta 5/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 24.2 Konkkaronkka 33/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 24.2 Konkkaronkka 8/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.2 Konkkaronkka 33/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.2 Konkkaronkka 26/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.2 Riihen ponitalli 9/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 26.2 Konkkaronkka 18/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 26.2 Konkkaronkka 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 26.2 Riihen ponitalli 34/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 27.2 Konkkaronkka 16/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 27.2 Konkkaronkka 23/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 27.2 Riihen ponitalli 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 28.2 Konkkaronkka 20/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 28.2 Konkkaronkka 27/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 28.2 Riihen ponitalli 10/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 1.3 Konkkaronkka 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 1.3 Konkkaronkka 13/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 1.3 Riihen ponitalli 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 2.3 Konkkaronkka 28/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 2.3 Konkkaronkka 35/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 2.3 Ilomantsi 22/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 3.3 Ilomantsi 25/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 4.3 Ilomantsi 27/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 10.3 Linya Stud 38/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 8.3 Elgwir Arabians 6/62 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 9.3 Elgwir Arabians 26/62 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 10.3 Elgwir Arabians 23/62 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 16.3 Bogart&Britanov 39/50 -
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 17.3 Hillamäki 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 17.3 KK Vixen 10/100 10. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 20.3 Bogart&Britanov 1/50 10. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.3 Taavilan Suomenhevoset 3/50 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 28.3 Wymondham 2/30 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 29.3 KT Odysseia 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 1.4 RaPu 2/4 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 2.4 Oak Hill Event Park 6/40 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 2.4 Valorinne 1/30 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 3.4 Kadotetut Suomenhevoset 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 4.4 Oak Hill Event Park 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 6.4 Kadotetut Suomenhevoset 3/30 20. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 6.4 Riihen Ponitalli 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 10.4 Heartland 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 12.4 Asklund 3/30 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 12.4 Koston Suomenhevoset 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 14.4 Koston Suomenhevoset 2/30 30. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 15.4 Koston Suomenhevoset 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 16.4 Koston Suomenhevoset 1/30 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 19.4 Hummingbird 2/30 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 21.4 Hummingbird 1/30 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 25.4 Cresendo 4/50 30. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo A 30.4 KRJ Cup 25/452 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 4.5 Riiviöt 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 7.5 Duren 2/66 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 11.5 Suprant 6/50 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 22.8 Mintun Talli 4/48 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 30.9 KRJ-Cup 27/290 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 22.10 Diethelm Stables 3/50 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 6.11 Fiktio 6/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 10.11 Fiktio 2/40 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 11.11 Fiktio 6/40 40. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 13.11 Örpsilä 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 15.11 Susiraja 5/39 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 16.11 Susiraja 6/39 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Vaativa B 12.12 KK Ginger 3/67 2p KRJ-rank

© Aino 2002-2014. Sivuilla esiintyvän materiaalin kopiointi kielletty.
Golden Horse on virtuaalitalli, joten mitään ei tapahtu oikeasti.

virtuaali@tassutusta.net
Vieraskirja